Qüestió de forma. Qüestió de gènere

La necessitat d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’àmbit laboral ha deixat de ser una etiqueta políticament correcta per a convertir-se en una realitat social. Integrar la perspectiva de gènereen la gestió de…
Igualando

La necessitat d’igualtat d’oportunitats entre homes i dones en l’àmbit laboral ha deixat de ser una etiqueta políticament correcta per a convertir-se en una realitat social. Integrar la perspectiva de gènereen la gestió de persones i equips en empreses i institucions de tota mena és una prioritat, però encara requereix de molta pedagogia, empatia i treball de comunicació efectiu. Per a dur-ho a terme, hi ha moltes maneres de fer-ho, però una de les més efectives és valer-se d’infografies que permetin unir contingut i imatge en un missatge eficaç.

En col·laboració amb Igualando, Inmedia ha dut a terme un projecte de comunicació interna per al foment de la política d’igualtat de gènere en empreses del sector financer, industrial, de la recerca i la distribució valent-se precisament de la infografia com a principal instrument de transmissió. Una forma lúdica i rigorosa que permet a les organitzacions enviar un missatge d’evolució i transformació, imprescindible per a crear un entorn de treball que integri en la seva cultura la importància i necessitat d’incorporar eltalent femení.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan