Jasan Group… i que guanyi el millor!

Després d’anys d’èxits en la fabricació de roba interior i esportiva seamless – sense costures-, per reconegudes marques del sector com Oysho, entre d’altres, Jasan Group ha decidit reinventar-se. Nascuda a la Xina a…

Després d’anys d’èxits en la fabricació de roba interior i esportiva seamless – sense costures-, per reconegudes marques del sector com Oysho, entre d’altres, Jasan Group ha decidit reinventar-se.

Nascuda a la Xina a 1994, l’empresa tèxtil ha optat per un canvi de posicionament estratègic basat en el desenvolupament d’una marca pròpia i la captació de clients a Europa. El primer pas ha estat l’obertura d’una seu a Amsterdam, però un salt d’aquesta categoria requereix molt més, sobretot pel que fa a l’àmbit de la comunicació. Quan un es disposa a aterrar en un nou mercat o a augmentar la seva presència en el mateix amb un canvi de paradigma, és important que ho faci en bona companyia, amb un bon amfitrió.

A Inmedia Solutions estem preparats per acompanyar al nostre client, ajudant a Jasan Group en una tasca tan delicada i necessària com el replantejament de la seva identitat gràfica. Nou continent, nova imatge. Així són les coses. És per això que ja estem treballant en un nou brand book, però també en un storytelling que ens permeti dur a terme accions comunicatives i estratègiques eficaces, que reforcin la relació entre el nostre client i els seus futurs consumidors europeus, buscant una percepció de marca més propera i dinàmica, com correspon a la seva vinculació amb l’esport La nostra labor es desenvolupa en diversos fronts: redisseny del logo, creació de contingut audiovisual, elaboració d’un llibre d’estil… Tot el necessari per ajudar a Jasan Group en la seva nova aventura europea.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan