Veure / VR/RA / Movie Travel

VR/RA

Una joguina cara? Una curiositat? Les realitats virtuals i augmentades ajuden a explorar i a saber més de forma lúdica i interactiva. I a més d’inspiradores, són potents eines inclusives.
Projector antic de cinema
Client:
Movie Travel
Serveis:
Community management, Estrategia, Pla de continguts, VR/AR
Web:

Davant l’auge de les plataformes de continguts audiovisuals en streaming, Inmedia i un consorci internacional d’empreses planteja a la Comissió Europea el projecte FAMOUS, “Films festivals and Movie tourism at Unesco Sites”, amb la intenció de vincular patrimoni UNESCO amb llocs on es van rodar sèries de televisió o pel·lícules.

El Repte

Fer valdre el patrimoni UNESCO i atraure l’atenció del públic en general, i del jove en particular, cap a ell. Crear, a més, una xarxa de cooperació entre la indústria audiovisual i els promotors turístics.

Solucions

Destacar el valor cultural intrínsec del patrimoni cinematogràfic i arquitectònic europeu creant rutes – pilot per tota Europa i promocionant-les per tots els canals online disponibles, a més de crear una app amb RA i VR incorporada.

Accions

Desenvolupament de negoci, estudi de mercat, storytelling i creació de les eines digitals necessàries per gaudir d’una experiència interactiva durant la visita, incloent-hi el visionat de fragments de sèries i pel·lícules en el lloc on es van rodar.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan