Parlar / Producció audiovisual / Barcelona Medical Destination

Producció audiovisual

La imatge en moviment és emoció en estat pur. És ritme, un guió sorprenent, una producció impecable. Documentals, sèries, vídeos corporatius, material per viralitzar a xarxes… Què necessites?
Vídeo promocional Barcelona Medical Destination
Client:
Agència Catalana de Turisme
Serveis:
Creació de marca, Edició de vídeo, Producció audiovisual
Web:

Catalunya, i en especial Barcelona, compta amb alguns dels millors centres hospitalaris del món. La qualitat dels professionals, l’ús de les tecnologies més avançades i un entorn privilegiat són motiu d’atracció pels anomenats ‘turistes sanitaris’. Un recurs econòmic i de dinamització territorial que l’Agència Catalana de Turisme promociona a través de la seva marca Barcelona Medical Destination.

El Repte

Produir un vídeo per presentar la nova marca turística Barcelona Medical Destination, donant a conèixer els valors d’innovació, qualitat i lideratge del sector sanitari de Catalunya, a més de l’excel·lent oferta turística del territori.

Solucions

Realització de dos peces audiovisuals, una per web i presentació comercials de la marca i una altra viralitzable a xarxes socials, amb imatges representatives de tots els centres hospitalaris socis de la marca i combinades amb els principals atractius culturals i paisatgístics de Catalunya.

Accions

Briefing i definició d’un pla de rodatge a 11 centres hospitalaris de referència. Guió i edició de dues peces audiovisuals.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan