Escoltar / Esdeveniments B2B/B2C / #RespiraSardegna

Esdeveniments B2B / B2C

La diferència entre una trobada amb el teu públic i un esdeveniment singular es pot resumir en una paraula: originalitat. Però no és suficient per sorprendre: també s’ha de garantir el resultat comptant amb els recursos adequats, on i offline.
Concert del Cor Oniferi a Barcelona per #RespiraSardegna
Client:
Regió italiana de Sardenya
Serveis:
Esdeveniments online, Esdeveniments singulars, Relacions Públiques

L’illa de Sardenya buscava diferenciar-se dels seus competidors amb presentacions “out of the box” que incorporessin elements nous i atractius en un entorn molt competitiu. L’arribada de la pandèmia ha portat la necessitat de redefinir els formats per adaptar-los a l’entorn digital.

El Repte

Crear una presentació que doni rellevància als valors culturals de l’illa amb la intenció de fugir de l’estacionalitat. Generar un contingut en streaming atractiu amb aparença televisiva i dinàmica.

Solucions

Crear un esdeveniment B2B basat en el poder evocador del so i de les aromes de la gastronomia sarda, jugant amb els sentits per crear un paisatge sonor i gustatiu. En una segona fase, produir un programa televisiu per emetre en streaming, lligat a una experiència gastronòmica personalitzada “in house”.

Accions

Creació de Sound Branding de la marca Sardenya a través de l’esdeveniment “El so d’una illa”, amb intervenció de músics Patrimoni Cultural Immaterial per la UNESCO. La música es marida amb plats preparats en viu. En la fase online de la promoció es produeix i emet online un programa de TV amb connexions en directe dirigit a bloggers i influencers que gaudeixen d’una experiència gastronòmica en paral·lel.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan