Veure / Destinos que Hablan / Palma de Mallorca

Destinos que Hablan

Preparar un viatge navegant per les xarxes socials et pot inspirar, però no t’ajudarà a ubicar-te quan estiguis allà. Som experts en fer que els destins parlin, ajudant en la traducció de l’analògic al digital.
Vistes a la Catedral de Santa Maria de Palma de Mallorca
Client:
Fundació Turisme Palma de Mallorca 365
Serveis:
Auditoria, Disseny de rutes turístiques

La ciutat de Palma de Mallorca s’enfrontava a un problema de senyalètica antiquada i poc eficient, empitjorada per la incorporació de dissenys que poc o gens tenien a veure amb els originals, provocant confusió i contaminació visual. Aquests recursos tampoc servien per descongestionar el nucli històric.

El Repte

Realitzar una auditoria turística i implementar solucions innovadores en la senyalització turística de Palma de Mallorca. L’objectiu principal era esponjar el centre històric de la ciutat.

Solucions

Conceptualizació i definició d’storytellings diferenciats per zones, geolocalització de recursos turístics i fluxos de vianants, gestió turística, creació de noves rutes i disseny integral de la senyalització turística al centre de la ciutat.

Accions

Creació de recorreguts tematitzats utilitzant solucions tecnològiques que permetin redirigir l’atenció del visitant cap a recursos menys coneguts. Creació d’una senyalètica respectuosa amb el patrimoni, inclusiva i vinculada a informació ampliada al núvol.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan