Escoltar / Desenvolupament de marca / TC Group Solutions

Desenvolupament de marca

Una marca és un nom, però també una personalitat. Escull si vols que la teva sigui carismàtica, confiable, fresca, propera, reflexiva, sexy… o una mica de tot plegat. I si ho prefereixes, atreveix-te a canviar de look.
Carrer comercial a Japó
Client:
TC Group Solutions
Serveis:
Branded content, Comunicació 360º, Pla editorial
Web:

TC Group és una empresa internacional líder en solucions digitals pel retail que, tot i això, necessita una major notorietat mediàtica i ser percebuda com a prescriptora dins del seu sector.

El Repte

Difondre una imatge d’innovació i lideratge en un moment especialment sensible a la necessitat de digitalització de tots els àmbits professionals, inclosa la venda convencional en botiga física. Consolidar el posicionament de marca.

Solucions

Cerca proactiva d’oportunitats per aparèixer als mitjans a partir de les dades que l’empresa analitza comparant el rendiment dels punts de venda en 900 ciutats de 30 països. Donar rellevància als responsables de l’empresa en fòrums, trobades internacionals, etc. Visibilitzar els avantatges competitius de superposar una capa digital al retail.

Accions

Llançament de notes de premsa, accions de RRPP amb mitjans, cerca d’acords de participació en fòrums de debat presencials i online, monitoreig de tendències, lobbying

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan