Escoltar / Business Development / NationWide

Business Development

A vegades necessites un partner per un projecte, vols expandir la teva activitat lluny de casa i necessites canals de distribució, o vols donar-te a conèixer i obrir nous mercats en diferents països europeus.
Diente de león volando
Client:
NationWide Air Conditioning
Serveis:
Benchmarking, Comunicació 360º, Lobbying

L’empresa britànica NationWide d’A/C es troba davant d’una demanda creixent dels seus serveis provocada per l’escalfament global, però el seu creixement es veu frenat per l’escassetat de tècnics locals, en especial, després del Brexit.

El Repte

Elaborar una estratègia guanyadora de màrqueting i comunicació per aconseguir personal tècnic qualificat provinent de la UE i la Commonwealth, ajudant a consolidar el creixement de l’empresa, posicionament i imatge.

Solucions

Desenvolupar un estudi comparatiu de condicions salarials i condicionants administratius a escala internacional. Implementació d’una política de difusió i relacions públiques per professionals i consumidors.

Accions

Benchmarking internacional, negociació amb institucions de formació professional i tècnica, tancament d’acords bilaterals, gestió de bases de dades, lobbying i relacions públiques, impuls d’imatge de marca.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan