Burgos et senta bé. I encara més, a FITUR

La data s’acosta i tot indica que l’esperada celebració de la fira de turisme FITUR serà el símbol del progressiu retorn a la normalitat del sector. El registre de visitants i professionals ja s’ha…

La data s’acosta i tot indica que l’esperada celebració de la fira de turisme FITUR serà el símbol del progressiu retorn a la normalitat del sector. El registre de visitants i professionals ja s’ha obert, així com també s’han establert els protocols sanitaris per a fer d’aquesta trobada unesdeveniment segur.

Són molts els destins que han confirmat la seva presència, i especialment pel que fa al mercat espanyol, els més previsors estan escalfant motors per a presentar de la millor manera i amb ganes renovades tota la seva oferta. És el cas de la ciutat de Burgos, que opta per portar endavant una campanya de promoció diferenciada de la província, ja que enguany commemora diverses efemèrides, com seria el VIII centenari de la seva cèlebre catedral o la vint-i-cinquena edició de l’exposició de Les Edats de l’Home, emmarcada dins de la celebració del Any Sant Xacobeo 2021. A més, Burgos serà la ciutat en la qual arrencarà la Volta Ciclista a Espanya enguany. I en el terreny gastronòmic, encara ressona l’alegria d’haver estat declarada Ciutat Creativa de la Gastronomiaper laUNESCO.

Resulta evident que amb tantes bones excuses s’havia de proposar un esdeveniment que posi en valor tant el patrimoni cultural com el gastronòmic de Burgos, i és per això que Promueve Burgos – Sociedad para la Promoción y Desarrollo de la Ciudad de Burgos – ha triat a Inmediaper a dur a terme un esdeveniment presencial vinculat a FITUR, però fora de l’àmbit de la fira, en un espai en el qual es podrà comptar amb totes les mesures de seguretat oportunes i que sens dubte serà una ocasió de retrobament per als professionals del turisme. Estarem molt orgullosos de rebre a tots els convidats el pròxim 20 de maig a Madrid. Perquè com diu la seva campanya actual, #BurgosTeSientaBien.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan