WISE, optimisme viatger

Inmedia Solutions ha començat aquest 2022 sent triada l’agència de comunicació d’una nova entitat molt prometedora, anomenada WISE. Els seus dos socis fundadors, Josep Sala (Tarawa Travel) i Noelia López (Lobailao), han decidit ajuntar…
Wise

Inmedia Solutions ha començat aquest 2022 sent triada l’agència de comunicació d’una nova entitat molt prometedora, anomenada WISE. Els seus dos socis fundadors, Josep Sala (Tarawa Travel) i Noelia López (Lobailao), han decidit ajuntar forces amb un objectiu comú: crear una empresa de viatges i esdeveniments que exerceixi el paper “d’aquell amic savi i boig en el qual sempre pots confiar per a acompanyar-te en les grans aventures”.

És així com, en ple Passeig de Gràcia, ha sorgit una agència turística i d’esdeveniments destinada a l’organització de viatges particulars i d’empresa, convencions, noces i tota mena de “saraus a mesura” i tot això, en un moment en què el mercat turístic encara pateix les contraccions derivades de la pandèmia. En el moment en què molts actors del sector tanquen o amb prou feines sobreviuen, WISE es presenta en societat com un exemple de resiliència i emprenedoria.

De totes maneres, malgrat que els seus responsables compten amb 30 anys d’experiència en el sector, WISE és una empresa nova i necessita ser presentada en públic. És aquí on entra el paper d’Inmedia. Des del mes de gener ens hem encarregat de fer arribar notícies sobre el naixement i les activitats de WISE a tots els professionals de la informació que figuren en la nostra base de dades, aconseguint aparicions en mitjans generalistes, especialitzats i sectorials com La Vanguardia, Expansión, Catalunya Ràdio, o Hosteltur, entre d’altres.

Estem convençuts que això és l’inici d’una cosa molt gran, d’una cosa molt aventurera… d’alguna cosa molt WISE.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan