Tot el món, per a tothom

La pandèmia ens ha obligat a ajornar llargament plans i esdeveniments, tant de l’esfera pública com de la privada És per això que per a Inmedia ha estat un goig poder celebrar finalment la…
Societat Nova Geogràfica

La pandèmia ens ha obligat a ajornar llargament plans i esdeveniments, tant de l’esfera pública com de la privada És per això que per a Inmedia ha estat un goig poder celebrar finalment la presentació oficial de la Societat Nova Geogràfica de Catalunya, entitat que neix per a contribuir al coneixement i el respecte de la geografia humana de Catalunya i el món. L’entitat vol passar a l’acció amb una mirada de futur a través de l’exploració, la descoberta i la promoció d’una cultura del viatge més sostenible, tal com es va explicar de manera presencial als prop de 90 convidats de la societat civil catalana que es van reunir al Born Centre de Cultura i Memòria per donar la benvinguda a aquest nou projecte.


L’acte, presentat pel president de l’entitat, el periodista Jordi Llompart, també es va retransmetre de manera simultània en streaming i va comptar amb la participació de destacats professionals de diversos sectors i edats, com la periodista Rosa Maria Calaf, el divulgador científic Daniel Arbós, l’activista pel clima Maria Serra, i el fotoperiodista Tino Soriano. La Societat va rebre, a més, el suport explícit de la Generalitat de Catalunya, representada a través del secretari general de la Vicepresidència, Polítiques Digitals i Territori, Ricard Font. L’entitat també va sumar el suport de representants del món de la ciència, el viatge i la cultura com l’arqueòleg Eudald Carbonell, l’oceanògrafa Josefina Castellví, el biòleg Ramon Font o els alpinistes Ferran Latorre i Araceli Segarra, entre d’altres.

Per a Inmedia ha estat un honor i un plaer poder gestionar la comunicació y gestió tècnica de l’acte, a més de la relació amb els mitjans de comunicació i la seva difusió posterior.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan