Tecnologia que crea bon ambient

Amb el pas a la “nova normalitat” i a l’obertura d’espais públics arriba el moment de ser més conscients que mai de la necessitat d’observar les normes sanitàries per a evitar rebrots i les…

Amb el pas a la “nova normalitat” i a l’obertura d’espais públics arriba el moment de ser més conscients que mai de la necessitat d’observar les normes sanitàries per a evitar rebrots i les seves conseqüències mèdiques i econòmiques. La desinfecció de restaurants, sales d’espera, vestíbuls o zones de pas seran prioritàries, i no sempre és una cosa que resulti fàcil de fer. Encara menys, si cal emprar productes químics agressius. L’empresa francesa Biozone disposa d’un sistema basat en plasma d’oxigen fred que elimina bacteris d’aire i superfícies de manera respectuosa amb el medi ambient i amb un consum equivalent a una bombeta de 16W. Destrueix virus, inclosos els Coronavirus coneguts fins avuii es es troba en fase de certificació contra el Covid-19. Inmedia ha estat l’agència triada per al seu llançament a Espanya, on li augurem un merescut èxit.

Des de Inmedia treballem de manera habitual amb tota mena de clients, especialment del sector turístic, gastronòmic, mobilitat i sanitari. La veritat és que moltes vegades tots ells tenen punts de confluència, ja que al cap i a l’últim se centren en el treball amb “material sensible”: les persones.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan