El turisme: ¿benedicció o desgràcia per a Barcelona?

El Círculo Ecuestre, de la mà d’Anna Gener – Aguirre Newman, s’ha fet intèrpret d’un debat present en la quotidianitat de les nostres vides, convidant distingits experts de diferents sectors per parlar sobre coneixement,…

El Círculo Ecuestre, de la mà d’Anna Gener – Aguirre Newman, s’ha fet intèrpret d’un debat present en la quotidianitat de les nostres vides, convidant distingits experts de diferents sectors per parlar sobre coneixement, cultura, creativitat, arquitectura i turisme a Barcelona.

Miquel Molina, Montserrat Vendrelll, Benedetta Tagliabue, Michael Goldenbergi Mateu Hernández ens han recordat, cada un en el seu camp, que Barcelona és terra de creativitat innovació i excel·lència. Tot i això, com bé apuntava Anna Gener, la fama que la nostra ciutat ha sabut construir-se no coincideix amb l’opinió que molts de nosaltres tenim de la qualitat de vida i de l’evolució que estem veient. I aquí arriba la pregunta de l’any, molt ben plantejada per Mateu Hernández: Quin model de ciutat volem per a Barcelona? Volem ser una ciutat global o local?

Entre les respostes que s’han posat damunt la taula, ha quedat clar que el turisme beneficia directament i indirectament a àmplies capes de ciutadans, encara que no tots siguin conscients d’això, però que necessita planificació i professionalització. Necessita un compromís clar per dignificar, desestacionalitzar i ampliar l’oferta turística, amb una visió de ciutat metropolitana i descentralitzada.

En això creiem a Inmedia, col·laborant en la creació de recorregut històrics i culturals que redirigeixin el flux turístic fora de l’estressat centre de la ciutat. I interpretant les visites possibles com a experiència multisensorial i oberta a tots els públics.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan