Destinacions que parlen

A ningú no se li escapa que el món del viatge ha canviat. La democratització que han suposat les companyies low – cost, entre altres factors, ha convertit en destinació turística llocs que no…

A ningú no se li escapa que el món del viatge ha canviat. La democratització que han suposat les companyies lowcost, entre altres factors, ha convertit en destinació turística llocs que no havien somiat mai en ser-ho. En paral·lel, ha consolidat i ampliat el públic objectiu d’aquells que ja estaven ben caracteritzats. A les oportunitats de negoci que genera la nova situació s’uneix també una paradoxa: el públic final viatja més que mai però s’informa també menys que abans, ja que s’improvisen més desplaçaments d’última hora en funció de l’oferta. Com a resultat, els carrers s’omplen d’un públic àvid d’informació, de propostes d’activitats, que de vegades no troben satisfacció perquè l’oficina de turisme està tancada o perquè aquell “secret” fantàstic indicat a les xarxes socials no és exacte o en realitat és tan conegut que resulta impossible visitar-lo.

La solució: traslladar aquella informació que sovint s’ha creat per als suports analògics, adaptant-la, al món digital en mobilitat. No es tracta de crear una simple app i incloure dins quatre dades generals, sinó d’aprofitar les possibilitats que brinden la realitat augmentada, la visita virtual, el vídeo, la geolocalització… per aportar informació rellevant, interactiva i que permeti alhora gestionar el fluxe turístic, derivant l’atenció cap a llocs que de vegades queden fora del focus d’atenció del turista. No n’hi ha prou amb posar la informació en línia: cal presentar-la en una manera fluida, atraient… i correctament gestionada per aconseguir els objectius de promoció turística que es fixin per endavant. Altrament, serà Pokemon Go qui decideixi el com, el quan i el què visitar en cada moment.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan