Parlar/ Xarxes Socials / MOMAr

Xarxes Socials

Portar les xarxes socials d’una empresa o una institució no s’improvisa: oblida’t de demanar-li al teu cosí! Una veritable direcció de Social Media Managament implica planificació, visió estratègica i creativitat.
Camp a la provincia de Saragossa, Aragó
Client:
Diputació Provincial de Saragossa
Serveis:
Community management, Estrategia, Pla de continguts
Web:

El projecte europeu Interreg Europe – MOMAr (Models of Management for Singular Rural Heritage) identifica bones pràctiques en la creació de models de gestió del patrimoni natural i cultural en àrees rurals d’Europa. Els seus eixos: respectar el patrimoni, sostenibilitat territorial i promoció de l’economia local.

El Repte

Difondre el treball científic dels sis socis europeus i els seus stakeholders d’una forma propera i amena a través de la seva pàgina web i perfils de xarxes socials.

Solucions

Creació de continguts digitals amb vocació de servei públic per donar a conèixer les accions del projecte i a la vegada, la riquesa patrimonial de les regions participants. Gestió de comunitats a Facebook, Instagram, Twitter i Youtube.

Accions

Definició de l’estratègia i un pla de continguts per xarxes socials, creació de posts setmanals, cobertura i difusió d’esdeveniments i reunions del partenariat.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan