Veure / Pàgines web / Viajes Cristianos

Pàgines web

Pot ser que els teus clients et coneguin en una reunió o et trobin pel carrer, però el primer que faran després és buscar-te a la xarxa. Convertir aquest instant d’exploració en un moment memorable depèn de la teva web.
Església catòlica davant del mar
Client:
Viajes Cristianos by Tarawa Travel
Serveis:
Definició de marca, Producció web, Storytelling
Web:

Viajes Cristianos neix per omplir un nínxol de mercat en el sector del turisme religiós, oferint viatges d’alta qualitat. Amb una comunicació despreocupada i dinàmica, proposa un diàleg honest i una oferta personalitzada, canviant les regles del sector i oferint una nova manera d’entendre els viatges espirituals.

El Repte

Construir la personalitat de la nova marca (naming i identitat gràfica) i plasmar els seus valors i serveis en una web corporativa, dinàmica, moderna i duradora.

Solucions

Definició de la marca i producció de la pàgina web amb una estructura i storytelling transgressors i diferenciats de la resta de competidors. Posar el focus en les expectatives més enllà del producte des de la narrativa de viatges.

Accions

Acompanyament estratègic del client per la construcció de marca, creació de continguts, producció i desenvolupament web.

Estem preparats

Contacte

Ens agrada escoltar. Ens agrada imaginar. Ens agrada construir. Explica’ns el teu somni i el farem realitat.

Mercado en Tanqasy en Sudan