Equip


Livia-Paretti-160x160grisLivia Paretti
Li agrada posar en contacte les empreses amb els professionals per a que facin negocis. Aquí o a l’estranger. Experta en business development, relacions institucionals i acompanyament estratègic. Ha dirigit la Cámera de Comerç Italiana de Barcelona i diversos salons a Fira de Barcelona.

 

Maria José Luna
Està convençuda de que sempre cal crear una bona història que generi interès, un bon relat que perduri en el temps, ja que el més important no és el que es diu, sinó com es diu. Periodista amb formació en relacions institucionals, protocol i comunicació corporativa, pensa que no hi ha res que no solucioni una copa de vi.


Miquel Borràs
Periodista expert en comunicació d’entitats socials, cooperatives i altres empreses. Coneixedor dels processos de realització en suports impresos i digitals. Redacció de continguts i publicació en web i xarxes socials (community manager). Guionista per a exposicions i productes audiovisuals de temàtica social i cultural.

Solène Muller
Comunicadora per vocació, posa la seva intenció i el seu entusiasme al servei dels nostres clients i amb un toc cosmopolita. En paraules seves: la màgia de la comunicació resideix en el seu poder per canviar opinions i desitjos. Estudiar-ho em va ensenyar a conèixer als altres i a mi mateixa.

Josep M. Palau
Periodista, storyteller y “cuentista” de naixement. Professor universitari, consultor turístic i creador de contingut digital. I també del que es veu sense endolls. Ha estat enviat especial a diversos països per a Catalunya Ràdio, coordinador de Catalunya Informació i director del Canal Cultura – Vía Digital.

 

Cristina Trujillano
Com a experta en geografia, li agrada reconèixer el terreny que trepitja. Consultora en ordenació i planificació territorial  dinamizació turística, no li fa por afrontar nous reptes. Fundadora de CT – Consultoria Territorial.

 

 

Nuria Puentes
Fotògrafa de naixement, s’adapta a qualsevol entorn per a obtenir aquella imatge única, per a eternitzar el moment en un sol clic. Ha estat editora gràfica de El Periódico de Catalunya i encara ho és de Viajes National Geographic. Per què serà?

 

Martina Alcobendas
Periodista amb formació jurídica, ha col·laborat com a redactora en diversos mitjans de comunicació escrits, a més d’haver format part de l’equip del Consolat General de Londres. Té experiència en l’àmbit de la creació de continguts per a projectes europeus i en el de la comunicació cultural. Els llibres són la seva segona obsessió. La primera? Fer servir sempre la paraula exacta. .

 

 

Col·laboradors

 

Tiziana-Carlino-160pxTiziana Carlino
La internacionalització i la promoció d’empreses no té secrets per a ella. Ni tampoc els laberints burocràtics dels projectes de la Comissió Europea. Després d’haver creat i dirigit la Càmera de comerç italiana de Sofia, Bulgaria, segueix vinculada al món de les CCI a través de diferents encàrrecs a Frankfurt, Matera i Lyon.

 

Alfonso Giacchetti
Converteix els somnis en realitat, fent setvir les possibilitats de la tecnologia multimedia i interactiva. Enginyer de la innovació, viu des de sempre en el futur, d’on es porta de tornda noves tecnologies per a aplicar als projectes d’Skylab Studios.

 

 

Víctor Pablo
El vídeo, la comunicació i la identificació de noves tendències son les seves debilitats. Fundador de LatitudeBCN i On y On Comunicación, exerceix de trend researcher per a The Futures Company. Va treballar per a McCann Erickson y Olivetti.

 

 

Leonardo Tosoni

Un creatiu arrancat del món de la comunicació visual i salvat per la innovació amb un sol objectiu: presentar l’herència cultural del món a través de solucions transformadores que creen una experiència difícil de oblidar. Fundador y Art Director de Skylab Studios.

 

 

JuanAntonio-160pxJuan Antonio Domingo
Dir que veu la vida a través d’una càmera és exagerar, però no tant. Realitzador d’audiovisuals amb 15 anys d’experiència, ès el fundador de LatitudBCN i El Hombre Orquesta. Ha format part de l’staff d’Havas Media, Canal Metro i BTV.

 

 

Sol Mestre
Consultora jurídica amb una àmplia experiència en assessoria legal y representació institucional per a entitats publiques i privades a nivell nacional i europeu.  Especialitzada en la venta online, e-commerce, i la protecció de dades des d’abans que ningú en parlés.

 

 

Marco Piastra
Les vendes, el màrqueting y el management, els porta a la sang. Noms com ara Intercontinental Hotels Group, Holiday Inn o Indigo apareixen al seu currículum. Sales & Marketing director a Skylab Studios.

 

 

Pepe Verdú
Editor de revistes, aprenent de llibreter, i aficionat a les bones històries, a certa música i al bon futbol, per les seves mans han passat centenars de textos i fotografies. Ha dirigit les revistes Altaïr i Viajes National Geographic.