Equip


Livia-Paretti-160x160grisLivia Paretti
Li agrada posar en contacte les empreses amb els professionals per a que facin negocis. Aquí o a l’estranger. Experta en business development, relacions institucionals i acompanyament estratègic. Ha dirigit la Cámera de Comerç Italiana de Barcelona i diversos salons a Fira de Barcelona.

 

Anna Griera
Periodista de formació, compromesa per vocació, ens aporta la seva creativitat, el seu entusiasme i el seu coneixement en xarxes socials. I el seu millor somriure. Porquè avui, toca.

 

 


Miquel Borràs
Periodista expert en comunicació d’entitats socials, cooperatives i altres empreses. Coneixedor dels processos de realització en suports impresos i digitals. Redacció de continguts i publicació en web i xarxes socials (community manager). Guionista per a exposicions i productes audiovisuals de temàtica social i cultural.

Josep M. Palau
Periodista, storyteller y “cuentista” de naixement. Professor universitari, consultor turístic i creador de contingut digital. I també del que es veu sense endolls. Ha estat enviat especial a diversos països per a Catalunya Ràdio, coordinador de Catalunya Informació i director del Canal Cultura – Vía Digital.

 

Cristina Trujillano
Com a experta en geografia, li agrada reconèixer el terreny que trepitja. Consultora en ordenació i planificació territorial  dinamizació turística, no li fa por afrontar nous reptes. Fundadora de CT – Consultoria Territorial.

 

 

Nuria Puentes
Fotògrafa de naixement, s’adapta a qualsevol entorn per a obtenir aquella imatge única, per a eternitzar el moment en un sol clic. Ha estat editora gràfica de El Periódico de Catalunya i encara ho és de Viajes National Geographic. Per què serà?

 

Col·laboradors

 

Tiziana-Carlino-160pxTiziana Carlino
La internacionalització i la promoció d’empreses no té secrets per a ella. Ni tampoc els laberints burocràtics dels projectes de la Comissió Europea. Després d’haver creat i dirigit la Càmera de comerç italiana de Sofia, Bulgaria, segueix vinculada al món de les CCI a través de diferents encàrrecs a Frankfurt, Matera i Lyon.

 

Alfonso Giacchetti
Converteix els somnis en realitat, fent setvir les possibilitats de la tecnologia multimedia i interactiva. Enginyer de la innovació, viu des de sempre en el futur, d’on es porta de tornda noves tecnologies per a aplicar als projectes d’Skylab Studios.

 

 

Víctor Pablo
El vídeo, la comunicació i la identificació de noves tendències son les seves debilitats. Fundador de LatitudeBCN i On y On Comunicación, exerceix de trend researcher per a The Futures Company. Va treballar per a McCann Erickson y Olivetti.

 

 

Leonardo Tosoni

Un creatiu arrancat del món de la comunicació visual i salvat per la innovació amb un sol objectiu: presentar l’herència cultural del món a través de solucions transformadores que creen una experiència difícil de oblidar. Fundador y Art Director de Skylab Studios.

 

 

JuanAntonio-160pxJuan Antonio Domingo
Dir que veu la vida a través d’una càmera és exagerar, però no tant. Realitzador d’audiovisuals amb 15 anys d’experiència, ès el fundador de LatitudBCN i El Hombre Orquesta. Ha format part de l’staff d’Havas Media, Canal Metro i BTV.

 

 

Sol Mestre
Consultora jurídica amb una àmplia experiència en assessoria legal y representació institucional per a entitats publiques i privades a nivell nacional i europeu.  Especialitzada en la venta online, e-commerce, i la protecció de dades des d’abans que ningú en parlés.

 

 

Marco Piastra
Les vendes, el màrqueting y el management, els porta a la sang. Noms com ara Intercontinental Hotels Group, Holiday Inn o Indigo apareixen al seu currículum. Sales & Marketing director a Skylab Studios.

 

 

Pepe Verdú
Editor de revistes, aprenent de llibreter, i aficionat a les bones històries, a certa música i al bon futbol, per les seves mans han passat centenars de textos i fotografies. Ha dirigit les revistes Altaïr i Viajes National Geographic.